Nyheter og anmeldelser

Nyheter og anmeldelser om tog

Noe vi liker å følge med på når det kommer til tog, er både nyheter og anmeldelser. Du lurer kanskje på hva vi mener med nyheter og anmeldelser, men hvis du leser videre så blir du nok klok på det vi sier!

Vy

Vi ble nærmest sagt veldig sjokkerte da vi fant ut at NSB skulle bytte navn til Vy. Dette er en nyhet vi hørte rykter om, men samtidig så trodde vi ikke helt på det. Mange trodde det var en aprilspøk, men det var det ikke. Etter at NSB bytta navn til Vy var det ekstremt mange nyheter å følge med på. Mange hadde meninger og ikke minst så fikk de som styrte NSB mye kritikk. Mange mente at det var et svik, noe som i ettertid kanskje var litt overdramatisk? Uansett, så ble det mye snakk om hvordan togindustrien skulle fornye seg i Norge. Det ble til og med snakk om at man skulle lage jernbane i Nord-Norge? Som du kan se, så er det masse nyheter å følge med på i forhold til NSB. Det samme gjelder for DSB og SJ. Der har det også skjedd veldig mye.

Anmeldelser

Anmeldelser - Nyheter og anmeldelser om tog

Det er mange av de ulike togvognene som har blitt oppgradert gjennom tidene. Når dette skjer, så kan man for eksempel lese om dette i avisene. Vi er spesielt glad i å lese om anmeldelsene av nattoget og kupeene, men vi liker også å lese om maten som blir servert. Det er jo mange som tar tog gjennom Skandinavia for opplevelsen av naturen og den lokale maten, men for oss skandinaver, så er det kanskje ikke så stas å betale 100 kroner for ei pølse eller ei vaffel. Derfor synes vi anmeldelsene er gøye, fordi det får firmaet til å tenke på oppdateringer!