Jernbaneindustrien

Hvordan kan togindustrien forbedres?

Dette er et spørsmål som vi ELSKER å diskutere. Rett og slett fordi det er så gøy å høre mange forskjellige folks svar. Hva tenker du om dette spørsmålet? Hvorfor ikke lese hva vi tenker?

Forbedringer i togindustrien

Forbedringer i togindustrien - Hvordan kan togindustrien forbedres?

Det vi alltid lurer på, er hvor kommer neste jernbane til å bygges. Vi håper veldig på at Nord-Norge banen blir noe av, rett og slett fordi det hadde vært fantastisk for oss alle. Tenk å kunne dra på togtur til Nord-Norge. Det hadde vært skikkelig stas rett og slett!

Det var mange av oss som ble sjokkert da det ikke ble noe tog mellom Norge og Sverige i 2021, men heldigvis var dette bare for en kort periode. Men tanken på at dette kan skje igjen er egentlig ganske skremmende.

Noe vi mener er viktig er at Skandinavia kan samarbeide på tross av landegrenser for å ha et tilbud som gagner oss alle. Dette gjør at vi kan kose oss med nabolandene våres. Det er rett og slett viktig at vi i Skandinavia er turister i hverandres land. Selv om det kan virke langt å ta toget fra Bergen til Göteborg, så er det en utrolig tur som du ikke kommer til å angre på.

Forbedringer av togene

Forbedringer av togene - Hvordan kan togindustrien forbedres?

Noen ganger så tenker vi også på at togene må forbedres. Vi håper jo at det blir plass til flere og at man kan reise på ulike måter. Det hadde vært gøy å ha lengre toglinjer, som gjorde at nattoget ble mer populært. Noe som også hadde vært stas er om man kunne følge mer med på endringene som skjer i togindustrien via programvare. Dette gjør at man kan legge inn informasjon man allerede har opparbeidet seg, dele det med andre og rett og slett diskutere hva man tror kommer til å skje videre. Forbedringer av både motorer og vogner hadde vært spennende å kunne følge enda mer med på!