Om oss i Norsk MJ Forum

Om oss i Norsk MJ Forum - Om oss i Norsk MJ Forum

Vil du vite mer om oss som står bak denne nettsiden? Da er det bare å lese videre, vi skal fortelle deg enda mer om oss!

Hvem er vi?

Hvem er vi - Om oss i Norsk MJ Forum

Vi er en gjeng med togentusiaster. Lenge har vi funnet ut at det går an å samle på tognumre, så vi har vært ut og sett på tog. Dette er veldig spennende, men vi hadde lyst til å utvide vår kunnskap om tog. Derfor har vi funnet ut at det finnes ulike systemer der du kan finne ut og holde styr på hva slags tog man har sett og ikke. Det er til og med noen av oss som har gått så langt som å prøve å reise på så mange tog som mulig. Noe vi brenner for, er modelltog og hvordan togindustrien fungerer generelt, derfor håper vi at du kan sette deg mer inn i dette sammen med oss.

Hva handler siden om?

Hva handler siden om - Om oss i Norsk MJ Forum

Det du kan forvente å finne på denne siden er hovedsakelig om skandinavisk togindustri. Du vil kunne lese mer om digitale systemer og programvarer som du kan bruke i industrien. Det som er gøy er at vi kommer til å holde deg oppdatert på modelltog, hvordan togbaner lages og ikke minst ingeniørfaget. Vi vil også prøve å følge med på nyheter innenfor togindustrien og gi deg anmeldelser av forskjellige produkter som vi tror kan være relevante for deg. Hvis du tenker at det er enda mer vi kan skrive om, så føl deg fra til å ta kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet du finner på hjemmesiden vår. Det er enkelt og vi skal prøve så godt vi kan å svare på det du måtte lure på.

Vi håper at du lærte litt mer av denne teksten, bare spør om det er noe mer du lurer på!