Hvordan finne ressurser og informasjon

Hvordan finne ressurser og informasjon - Hvordan finne ressurser og informasjon

Det å finne ressurser og informasjon om den skandinaviske togindustrien, er relativt vanskelig, men i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan gjøre det. Vi liker å holde oss oppdatert på det som skjer på denne fronten, og vi har brukt god tid på å finne disse ressursene, så vi håper du får nytte av dem!

Se på film

Se pa film - Hvordan finne ressurser og informasjon

Det finnes en rekke gode filmer om den skandinaviske togindustrien på YouTube og Vimeo. Vi har noen favoritter av de som følger norske, svenske og danske tog. Noe vi også er glad i, er å se på engelske tog. Det finnes så mange rare engelske tog! Heldigvis så er "trainspotting" veldig stort i Storbritannia, så her er det også enkelt å finne ressurser om skandinaviske tog. Bare søk på din favoritt tog-type og du vil finne masse informasjon på disse kanalene. Visste du at NRK også har en del informasjon om tog du kan benytte deg av?

Tidsskrifter og magasiner

Tidsskrifter og magasiner - Hvordan finne ressurser og informasjon

Det finnes en rekke tidsskrifter og magasiner du kan benytte deg av. Det finnes magasiner som kan abonneres på, eller nyhetsbrev som kan fås rett inn i innboksen. Det kommer helt an på hva du foretrekker. Hvis du er god på data så kan du for eksempel også starte din egen RSS-feed, der du kan få all informasjonen inn på et sted. Det er et ganske greit prosjekt, for da får du alle dine favorittartikler rett inn i innboksen.

Vi er også glad i å diskutere på forum. Det finnes en rekke forum som er dedikert til tog og skandinaviske tog spesielt. Du kommer til å finne en rekke nye venner som du kan kose deg med på disse forumene, det kan vi garantere. Kanskje du har noen anbefalinger å komme med? Da er det bare å skrive dem ned og sende dem til oss via vårt kontaktskjema!