Norsk MJ Forum
Norsk MJ Forum
Hjem | Profil | Registrer | Aktive temaer | Aktive avstemminger | Medlemmer | Søk | OSS
Bruker:
Passord:
Lagre passord
Glemt ditt passord?

 Alle fora
 Frittstående forumer på NMJFs plattform
 WinDigipet bruker spørsmål.
 "unprocessed brake...."
 Nytt tema  Svar til tema
 Skrivervennlig
| More
Forfatter  Tema Next Topic  

joba

54 Posts

Posted - 17/01/2013 :  18:45:17  Show Profile  Reply with Quote
Hei.
Nytt MJ-år igang (og kona besøker barnebarn noen dager.....)
Godt nytt år til alle!
Denne meldinga dukker opp på en nylaget route: "Unprocessed brake will be dismissed", når toget er på nøyaktig samme sted hver gang. Gammel skole engelsk kommer til kort, og lurer jo da på hva dette betyr? På forhånd takk!

Marklin C, WDP 2009.5, Premium Edition, IB 1, bygger nytt....

smholt

Norway
1862 Poster

Posted - 17/01/2013 :  20:38:11  Show Profile  Visit smholt's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by joba

Hei.
Nytt MJ-år igang (og kona besøker barnebarn noen dager.....)
Godt nytt år til alle!
Denne meldinga dukker opp på en nylaget route: "Unprocessed brake will be dismissed", når toget er på nøyaktig samme sted hver gang. Gammel skole engelsk kommer til kort, og lurer jo da på hva dette betyr? På forhånd takk!

Marklin C, WDP 2009.5, Premium Edition, IB 1, bygger nytt....

Har ikke noe greie på det, men det tyder jo på at du har satt opp en brems som ikke er behandlet og dermed vil bli slettet.

Med vennlig hilsen
Svein-Martin Holt

www.platelayer.com/zmod - www.facebook.com/sveinmartin - www.youtube.com/smholt
Go to Top of Page

Nils Gullhav

Norway
1222 Poster

Posted - 18/01/2013 :  17:49:58  Show Profile  Reply with Quote
Det er noe på ruten som ikke er blitt utført.
Mangler du ett s-88 signal? Tegnet om eller lign.så skjer det, hos meg :-)




Hilsen Nils
Kjører og bruker det som passer meg.
Med det utstyret som passer for øyeblikket.
Go to Top of Page

joba

54 Poster

Posted - 22/01/2013 :  20:51:19  Show Profile  Reply with Quote
Hei!
Takk for både oversettelse og forslag til løsning. Har ikke hatt noen endringer på denne delen av anlegget. Hva som egentlig forårsaket dette er litt uvisst, men etter å ha slettet og lagt inn routen flere ganger, så virket det plutselig..... Kanskje en programbugg, ikke vet jeg, men problemet er nå løst.

Marklin C, WDP 2009.5, Premium Edition, IB 1, bygger nytt....
Go to Top of Page
   Tema Next Topic  
 Nytt tema  Svar til tema
 Skrivervennlig
| More
Gå til:
Norsk MJ Forum © Alt innhold/innlegg eies av den enkelte bidragsyter. All bruk av innhold i annen sammenheng er forbudt uten etter nærmere avtale. Go To Top Of Page
Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.04